Saturday, October 8, 2011

Turnip the Disco Fries by Hungry Girl

This was good! I actually liked the flavor of the turnips and preferred their texture to the potatoes! Don't knock it til you try it!
 • 6 oz turnips
 • * 1 medium-sized potato (about 6 oz.), scrubbed clean
 • * 1/8 tsp. salt
 • * 1/8 tsp. black pepper

  Optional toppings:
 • 1/2 cup jarred fat-free or nearly fat-free chicken gravy
 • 1 slice fat free cheese
 • reduced sugar ketchup
 • chopped chives
 • chopped turkey bacon

Directions
 1. Preheat oven to 425 degrees. Spray a large baking sheet with nonstick spray and set aside.
 2. Carefully cut turnips and potato into French-fry-shaped spears using a crinkle cutter if you have one. Place them in a single layer on the baking sheet and sprinkle evenly with salt and pepper.
 3. Bake in the oven until tender on the inside and crispy on the outside, about 30-40 minutes, carefully flipping spears about halfway through. (The thicker the spears, the longer the bake time.) Set aside to slightly cool.
 4. If using cheese, transfer fries to a microwave-safe plate. Evenly top with cheese. Microwave until cheese has just melted, about 20 seconds. Top with chives, if you like.
Makes one big serving. This recipe is half the original (which makes 2 servings)

Here's the nutrition with one slice cheese. I also dipped them in some reduced sugar ketchup. Next time I'll do turkey bacon!

Calories 172
Fat free!
Cholesterol free!
Sodium 875mg
Potassium 1000mg
Carbs 39g
Fiber 5g
Sugars 11g
Protein 9.5g

1 comment:

 1. Hiện tại trong các văn phòng làm việc của các công ty văn phòng doanh nghiệp luôn sử dụng cách thiết kế văn phòng theo xu hướng không gian hài hòa giữa thiên nhiên cho nên việc lựa chọn những mẫu bàn làm việc văn phòng sao cho phù hợp với không gian văn phòng làm việc của văn phòng. Cùng chúng tôi điểm qua những xu hướng thiết kế văn phòng theo tiêu chuẩn phong thủy:
  1.Không gian mở và mang tính tương tác Những không gian được thiết kế cho cá nhân đã được thay bằng những không gian mở thông thoáng. Các khu vực có thiết kế mở sẽ được bố trí với không gian rộng hơn trong khi đó những không gian nhỏ hẹp sẽ dành cho những công năng phòng cần cho sự bảo mật như phòng họp, phòng lưu trữ dữ liệu,… nên các loại bàn văn phòng giá rẻ nên được thiết kế và bài trí sao cho hợp lí không chiếm quá nhiều diện tích của văn phòng làm việc.
  2. Nhờ vào sự phát triển của công nghệ các thiết bị thông minh như điện thoại cảm ứng, máy tính bảng, notebook,… giúp cho công việc của nhân viên không còn bị cố định vào một vị trí. Một thiết kế văn phòng linh động sẽ có những cách bài trí bàn ghế phù hợp để nhân viên có thể làm việc ở bất kì vị trí nào mà họ cảm thấy thuận tiện.
  Trên đây là 2 xu hướng chủ yếu của việc thiết kế văn phòng làm việc cho nên khi lựa chọn nhũng sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, tủ ghế văn phòng hòa phát cần cân nhắc chọn đúng mẫu sản phẩm đúng mục đích nhu cầu sử dụng.

  ReplyDelete